söndag 6 december 2015

Fest och kurs

Från den 6/12.

Storebror har under helgen varit på ytterligare en tränarkurs. Nu går det undan och efter den här kursen får han träna ungar från 6 år upp till ungdomar i hans egen ålder.

Han avskyr att dessa kurser tar upp hela hans helg och han har räknat timmarna han måste sitta på skolbänken tills han kan ta bilen och åka hem.

Men han gör det. För han älskar fotbollen.

Inte nog med det så drog han på sitt livs första ungdomsfest i gårkväll.
En kille i klassen skulle ha 18 årskalas och sonen ville "visa sitt intresse fast jag inte alls har nåt intresse av det alls".
Jag fattade vad han menade.
Han bestämde att han skulle ta bilen för då skulle han kunna åka hem när han ville. Han skulle inte behöva vara beroende av nån annans vilja överhuvudtaget.
Och så skulle han ju upp tidigt idag på morgonen så han kunde ju inte heller stanna så sent.

Han kom hem från första kursdagen igårkväll vid 18. Satte på sig en av sina nya skjortor som vi köpte förra helgen och drog iväg på fest. han hade två kompisar med sig dit, men de skulle ta bussen hem.

Vid 23 ringde han mig och sa att han skulle sätta sig i bilen och åka hemåt igen.

20 minuter senare var han hemma.

Och nu är han på kurs igen. Bara några timmar kvar. Sen har han fixat ytterligare n helg med sån bravur att jag inte vet vad jag ska säga.

Nu har timmarna gått och sonen har kommit hem.
Självklart blev kvällen hemma väldigt jobbig eftersom han var så otroligt trött och utsliten.
Numera vet vi ju att det blir så och det är så oandligt mycket skönare nu när även maken är med på banan och förstår detta och därmed inte blir arg och tjurig själv.
Utan till och med kan hjälpa till och stötta med ett lugn.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar