måndag 15 december 2014

En fantastisk vecka på Kanarieöarna!

Vill bara dela med mig av en overkligt lycklig känsla jag bär inom mig just nu.
Och jag hoppas att denna underbara känsla, om bara för en liten stund till, kan få infinna sig i hela mitt system och genomborra varenda liten cell i min kropp några dagar till. För det känns så lyxigt. Så himla skönt.

Våran vecka på Kanarieöarna har varit helt underbar.
Helt utan att överdriva överhuvudtaget har våran vecka tillsammans med alla 20 stycken individer förflutit så smidigt.

Bara en gång har storebror sparkat telefonen ur handen på sin lillebror av ren ilska.  Bara en gång har storebror sparkat lillebror på smalbenet i ren frustration. Och då har det båda gångerna varit lillebror som har provocerat fram reaktionerna hos sin storebror. Av nån jäkla anledning har han väl saknat det. Eller nåt.

Annars har humöret hos alla 20 varit på topp. Alla har hållt sams och alla har verkligen utåt sett haft en väldigt trevlig vecka tillsammans. Den enda familjen där jag har haft full insikt i är ju såklart min egen. Och vi har haft det sååå bra.
Dygnsrytmen har vi hållit. Upp vid 8 tiden på morgonen. Då har sonen vandrat iväg till gymmet. Det har alltid funnits nån av alla vuxna i sällskapet som har velat följea med honom dit innan frukost.
Och vi har varit i säng mellan 22-22.30 varje kväll.

På denna Blue Village Resort Playa Feliz har det funnits aktiviteter som har passat allihopa i alla åldrar.
Jag kan verkligen rekommendera detta ställe varmt. Från hela mitt hjärta.
Rent och fräscht. Bra buffé till frukost- lunch- middag. Öppen snacks-bar emellan.
Stort, mycket familjer. Men aldrig trångt. Lugnt.
Havet precis inpå rummet. Gym. Simbassäng. Spa. Tennisbana. Flera pooler att välja emellan. Banrpool. Utegympa. Vattengympa.
Alltså, hur mycket osm helst. OM man har lust att aktivera sig vill säga.
Annars var det skapligt skönt att bara slappa om man ville det.
Jag var inte på gymmet en enda gång.
Däremot satte jag mig på klipporna varje morogn efter sonen hade gått till gymmet och bara satt där. Lyssnade på vågskvalpet och bara njöt av stunden. Bara jag. För mig själv.

Här hemma har sonen en regel att han bara får träna en gång om dagen.
På Kanrarieöarna fick han tillåtelse att träna två ggr om dagen. Bara för att. Och den lyckan han visade.
Han var på gymmet 8 varje morogn. Och sen tog han antingen en tur till dit under eftermiddagen, eller så spelade han beachwolleyboll med oss andra, eller så spelade han fotboll vid 17-tiden som erbjöds varje dag för gästerna.
Och vi var ju så himla många att vi bildade ju helt eget lag själva så det var ju inga problem för sonen alls. För han kände ju alla i sitt eget lag.

Vi höll oss inom hotelområdet och han kunde komma och gå som han ville. Iblnad sökte han upp lugnet i rummet när vi andra gjorde nåt annat. Han kunde gå till resaturangen och äta när och vad han ville då vi hade All-inclusive.

Helt enkelt en supervecka.

Det som var jobbigt var stunderna på flygplatserna. Det gillade han inte. Även om han är en resvan kille så känns just de situationerna inte alls bra. Rörigt, mycket folk. Men vi lovade att vi skulle hålla ihop vi fyra och det gjorde vi.

Nu är det bara några dagar kvar till jullovet. Sen när vårterminen börjar har han gjort över halva sin gymnasietid.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar