lördag 30 maj 2015

Första försöket ensam över natt

Nu händer det grejer minsann.

Jag och maken har varit på annan ort med makens jobb. Vi har till och med sovit över och killarna har varit ensamma hemma över natten för första gången. Utan nån som helst stand-by. Vi hade inte förberett någon annan om att vi skulle vara borta.

Och det har gått så himla bra!
Killarna har haft det toppen och jag har kunnat slappna av till hundra procent. Och varför jag har kunnat slappna av så till den milda grad beror nog på att nu var det dags. Var sak har sin tid. Sonen var redo. Vi har väntat med att vara borta över natt tills han kändes helt redo. Och inte eventuellt redo, att han kanske skulle kunna klara av det.
Nu kände vi att han var fullständigt klar för första försöket.

Lillebror fanns hemma. Och han hade deras kusin med sig hemma. Om lillebror hade fått för sig att ge sig iväg under kvällen hade han fått order om att vara hemma senast klockan 22 av oss. För att storebror skulle veta att efter 22 var de två.
Storebror hade även hemmamatch med kusinens lag som han tränar, så de två var borta på idrottsplatsen till ca 20.30. Och då vandrade lillebror bort och kollade på den matchen. Sedan gick de alla tre hem tillsammans efter matchen.

Första försöket har gått fantastiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar