torsdag 14 maj 2015

Så mycket positivt just nu

Igår hade sonen match med sitt 00-lag. På hemmaplan. Och till råga på allt hade han fått förtroendet av förstetränaren att ta ut startelvan samt ta taktiksnacket innan matchen. Samt att förstetränaren ville att laget skulle spela med ett helt nytt spelsystem som sonen skulle förklara för grabbarna.
Och sedan få sköta bytena under match.

Han tog som vanligt hela uppdraget på fullaste allvar. Som i allt han tar sig för.
Han hade med sig två alternativ till matchen.
Och han kom hem med en vinst med 4-2.
Lycklig kille!
Och han hade fått så mycket beröm för sin insats. Så mycket beröm att ordföranden i klubben kom med en helt egen taktiktavla till sonen. Som nu är hans egen.

Idag har han varit hos frisören. Det gillar han inte. Har aldrig gjort. Han satt i en frisörstol för första gången när han var 12. Innan dess klippte jag honom.
Sist han var där var för ett halvår sedan. Han har ett fantastiskt tjockt och lockigt hår. Som tyvärr har fått för sig att växa endast på höjden och inte på längden. Om ni förstår hur jag menar.
Idag åkte lockarna bort.
Lillebror är skapligt avis på sin brors hår. Som inte önskar annat än att kunna ha de där långa lockarna bakom öronen och ner över nacken och ett snyggt svall över huvudet.

Ikväll är han på sin löparträning. Som han älskar. Som hans gudfars fru har fått honom till. Så de två kutar runt här i samhället med en massa andra tokar som gillar just löpning. :)
I höst ska han springa Lidingöloppet.
Hans mål är att så snart som möjligt kunna göra Klassikern.

Och vi har börjat sätta ut hans Sertalin. I höstas slutade han med Consertan. Som hjälpte honom i blöjan, men som senare inte hjälpte ett skvatt.
Nu är det dags för sertalinet. Den har inte hjälpt honom heller. Hans egen medicin är att motionera. Det hjälper och han mår mycket bättre av det.
Det enda han själv känner gör en enorm nytt aför honom är Melatoninet. Den vill han verkligen inte ta bort. Så den får vara kvar. En stund till.

Skolan är fortfarande otroligt jobbig.
Men han sliter på som en varg och ger sig fan inte.
Alla nationella prov tar musten ur honom, trots anpassningar med eget rum och egen lärare och att han får den tiden han själv behöver.

Men han krigar på.
Krigare som han är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar