onsdag 13 januari 2016

Håll gärna en tumme idag för våran unge idag

Asså, det här är så spännande att jag nästan spricker.
Här hemma har vi ju som jag skrev tidigare börjat samtala om sonens framtid. Vad ska han hitta på för nåt att göra efter skolan?

Och bara nån dag senare ringde telefonen hos maken. Det var hans ena syrra. Hon ringde även denna tid förra året kom vi på. Och hade samma fråga. Men då kom hon på lite senare att sonen var tvungen att ha fyllt 18. NU har han ju gjort det. Och hon ringde igen.

Hon undrade om han är lite intresserad av att ev kunna sommarjobba hos henne i sommar. Även om han är intresserad så kanske han inte får jobbet bland alla sökande, men han får gärna visa sitt intresse iallafall, tyckte hon.

Hon vet ju om sonens behov och maken och hon pratade mycket och länge om just detta. Så idag har sonen och faster bestämt ett möte på hennes jobb. Så han kan få möjlighet att kunna se sig omkring, att kunna få sig en uppfattning om hela stället.
Jobbet är på annan ort och han har själv bestämt sig för att ta bilen dit på egen hand. Vi har erbjudit oss att följa med och sitta kvar i bilen under mötet.
Men icke!
Han vill klara det själv. Så på med GPS'n och sen bara köra.


Han ska vara där 16.30 idag.
Snälla, håll en tumme för honom idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar