fredag 19 augusti 2016

Han kom iväg!

Asså, det här är så spännande att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Igår vid 18 tiden drog sonen och hans kompisar mot Arlanda och hotellet för natten. De checkade in och hade med sig mc donalds upp på rummet.
De försökte sova nån timme innan det var dags för dem att checka ut för vidare transport till Arlanda och terminal 5 tidigt som attan i morse. Klockan 06.15 avgick planet mot Köpenhamn. Där bytte de till flyget mot Manchester. Klockan 10.30 landade deras plan där. Det vet vi för att det har vi sett på nätet. Men vi har inte fått kontakt med sonen ännu.

Jösses, jag går nästan sönder. Av allting som just nu bara händer. Det är så stort. Det är så konstigt. Det är så ballt. Det är så läskigt.

Maken hade hjälpt killarna att checka in på båda dessa flygningar redan dagen innan. Så deras boardingkort var redan utskrivna och klara. De hade bara att gå direkt till säkerhetskontrollen för vidare promenad till gaten.

I morse vid fem tiden hade jag sms kontakt med honom.
"mamma, det går nästan för bra det här!"

sen har vi haft kontakt hela vägen till gaten i köpenhamn. Efter det har vi som sagt inte hört nånting.

Från flygplanet ska de ta sig till hotellet och checka in där. Efter det ska de ta sig till ett annat hotel där de har bestämt träff med en kille i den baren för att få ut sina fotbollsbiljetter. Och där hoppas jag att allt flyter på som det är tänkt- Att biljetterna verkligen finns där det är lovat.
Klockan 17 lokal tid är det planerat att gå till puben utanför Old Trafford där alla Manchester United fans tydligen alltid samlas tre timmar innan matchstart. Dit ska våra killar.
Klockan 20.00 är det avspark och de hoppas att Zlatan ska starta.

Jösses!
hoppas att vi får ett livstecken från honom snart!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar