onsdag 3 februari 2016

Nya bekantskaper

När sonen slutade som aktiv fotbollsspelare för 11/2 år sedan så antog han ju utmaningen att bli äss tränare för P-00 i samma klubb.
Det har gått otroligt bra för honom i det uppdraget och klubben har bjussat honom på flera tjänarutbildningar eder året.
Har genom andra föräldrar hört att killarna i laget som är 15 år tycker att sonen är jättebra. Alltså, jag har träffat på mammor och pappor i andra situationer där vi inte har känt till vilka vi är, jag har inte vetat att de är föräldrar till killarna och de har inte vetat att jag har varit tränarens mamma.

Då har de sagt att sonen är populär som tränare. Vilket är fantastiskt roligt för en mamma att höra. :)

I det laget som han tränar är några killar födda -00 och några är födda -99. 99:orna är lika gamla som lillebror. Och en av killarna är just en av lillebrors bästa kompisar.

Den kompisen går nu på samma skola som storebror i gymnasiet och de har börjat att liksom heja på varandra där i korridorerna. Kompisen ser, enligt lillebror,  upp till storebror och de två har ett annat gemensamt intresse förutom fotbollen. Och det är gymmet.

 Nu till det roliga.
Kompisen har bett storebror om hjälp och stöttning på gymmet av storebror . Han har sagt ja till det och nu i den här stunden så är de två alltså där tillsammans och gymmar. Fantastiskt roligt ju.

Som jag är nyfiken på hur det går.
Lite märklig känsla är det allt för lillebror som ligger här med feber i soffan och vet att polaren är med brorsan på gymmet.

Men roligt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar